מתחילים עם הגדרת המטרות
טוב. כולם יודעים שהשלב הראשון בדרך הוא להגדיר מטרות. אף חברה לא תשים את הרגל על הגז לפני שהיא הגדירה את כל המטרות של האירוע והבינה לעומק מה חשוב לה להשיג. האומנם? אם עדיין לא ברור לכם שהגדרת המטרות חשובה, הרשו לנו להדגיש.
עליכם קודם כל לקבוע מראש את מטרות האירוע והיעדים שלו (חשיפת מותג, לידה של מוצר חדש?) ואז יהיה הרבה יותר קל לקבוע את הטון של האירוע בהתאם ולהחליט מה יהיה הווייב שלו – האם יותר טרנדי ועכשווי, או אולי רשמי ומסורתי? תאמינו לנו, יש המון כיוונים לפנות אליהם, והגדרת המטרות עוזרת להתמקד בכיוון אחד.
מה בתפריט?
למרות שהמוצר או השירות שאתם משיקים נמצאים בלב האירוע, בתרבות הישראלית, גם האוכל חולק את מרכז הבמה, ולכן כדאי לחשוב על התפריט. נחסוך מכם רגע את המתח, אנו נשמח להתאים את התפריט שלנו לקהל היעד ולגלות גמישות, כדי שהמנות שמוגשות אל השולחן יתאימו לקונספט הכללי.
התפריט של האינגה כולל עולם ומלואו – קודם כל בל נשכח שהתכנסנו בבר, ולכן תוכלו לפנק את האורחים עם משקאות, בין אם אלו יינות, בירות או קוקטיילים מיוחדים שמעורבבים על ידי הברמנים במקום. בנוסף, יש מגוון קינוחים ומנות טעימות אשר מותאמות לחך הישראלי. מוזמנים לפנות אלינו כדי לקבל פרטים גם על התפריט!
הגיעה השעה – איך גורמים לכולם להגיע?
זה לא פשוט לתכנן אירוע השקעה, עבדתם על זה קשה ואינכם רוצים שהכל ירד לטמיון ברגע האמת. כמובן שאתם רוצים שהמוצר או השירות יזכה לחשיפה הרצויה, ושהאירוע ישיג את מטרתו מבחינה שיווקית. לכן עליכם לחשוב אסטרטגית במונחים של הגדלת החשיפה ולצאת במאמצי שיווק וקידום נרחבים.
בעידן המודרני יש המון פלטפורמות שעומדות לרשותכם, תוכלו לצאת עם הודעה לעיתונות, ולפרסם במדיה הדיגיטלית, אם ברשתות חברתיות, קידום ממומן, הודעות ללקוחות, דיוור ישיר או פלטפורמות אחרות ואפקטיביות לא פחות.
אנו ממליצים גם לעשות שיתופי פעולה אסטרטגיים כדי להגדיל את החשיפה של האירוע, להשתמש בבלוגרים או משפיעני רשת ובכלל נשמח לשבת אתכם ולחשוב על רעיונות שיגרמו לכולם להגיע לאירוע ההשקה שלכם.
ולבסוף – הזמן למדוד את ההצלחה ולשכפל עוד אירועים מוצלחים
כשהאירוע מסתיים אפשר לנשום לרווחה, אבל עוד לא שוקטים על השמרים, עכשיו זה הזמן למדוד את ההצלחה, כדי שתוכלו ליצור עוד הרבה אירועים מוצלחים בעתיד. הגדירו מה עבד יותר ומה פחות, ממה האורחים התלהבו ואיך היו הביקורות.
אתם יכולים אולי לשלוח משובים כדי ללמוד עוד היכן אפשר להשתפר להבא, לשמור את מה שעבד, להיפרד ממה שפחות, ובעיקר להפיק לקחים לבאות כדי להמשיך ליצור אירועים מוצלחים שיניבו את התוצאות הרצויות וישלחו את כולם הביתה שמחים ומבושמים, כי זה גם חשוב!
אנו כאן בשבילכם, כבר משנת 1999
האינגה בר נמצא בהרצליה ופתוח לקל הרחב כבר המון שנים, והסיבה שאנו כאן כבר כל כך הרבה זמן, גם כשהנוף סביבנו משתנה, היא שאנו יודעים כיצד לגרום לכם ולאורחים שלכם להרגיש בבית. אנו לא רק מסמנים וי על עוד אירוע, אלא מקדישים את הזמן, הידע והניסיון שלנו כדי להבטיח שכל אירוע השקה יהיה יחיד ומיוחד.
יש לנו את כל התנאים עבורכם: ציוד הגברה, במה, מסך, מקרן, מיקרופון ועוד. הבר שלנו זמין עבורכם בשעות הפעילות, וגם מחוצה להן, שאלו הזמנים בהם תוכלו לקבל את כל המקום לעצמכם וליצור עבור המוזמנים שלכם אירוע השקה יוצא דופן שלא ישכחו!
מתי מתחילים לתכנן? אנו מאמינים שאין זמן טוב יותר להתחיל מעכשיו! אז צרו אתנו קשר, אתם מוזמנים לדרינק אגב, ובואו נשב לדבר על כל הפרטים שרלוונטיים לאירוע ההשקה שלכם!